DKHEGN.DK BRUGER COOKIES FOR AT FORBEDRE DIN OPLEVELSE PÅ VORES HJEMMESIDE. DU ACCEPTERER BRUGEN AF COOKIES VED AT SURFE VIDERE PÅ HJEMMESIDEN         [ MERE INFORMATION ]

Indkøbskurv:

Pilestokke

Kraftige pilestokke ( Ø 20-35 cm / per M2 )
pilestokke_0001
Pris uden moms: 208.00  DKK
Momsbeløb: 52.00  DKK
Pris: 260.00  DKK
Beskrivelse

Vi står selv for import af vores pilestokke fra Sverige og anvender udelukkende stokke af bedste kvalitet, dvs. 2-3 årige pilestokke med en diameter på 10 - 35 mm afhængig af hegnstypen.

Vedligeholdelse
:

Pilestokke kræver ingen vedligeholdelse. Når pilen er fældet, udskiller barken et stof, som imprægnerer pilestokkene og øger deres holdbarhed. Man kan dog også behandle pilen med træbeskyttelse, hvilket vil øge dens levetid.

Miljøvenlighed :

Pilestokke er et rent naturprodukt.

dkhegn-montering

Udvalgte produkter

DK Hegn

Dkhegn er en virksomhed med mange års erfaring inden for hegnsbranchen og vi har stor ekspertise med fremstilling og opsætning af raftehegn og pileflethegn ...- læs mere -

Åbningstider

Mandag - Fredag: 07.00 - 16.00

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Udstilling

Vores udstilling har åbent alle ugens dage
og kan findes foran bygningen til venstre på
Salbjergvej 39, 4622 Havdrup 

Her finder du os

dkhegn map

 

dkhegn map

 

Du er her:
Forside Produkter Pilestokke Pilestokke