DKHEGN.DK BRUGER COOKIES FOR AT FORBEDRE DIN OPLEVELSE PÅ VORES HJEMMESIDE. DU ACCEPTERER BRUGEN AF COOKIES VED AT SURFE VIDERE PÅ HJEMMESIDEN         [ MERE INFORMATION ]

Cart empty

Trykimprægnerede rafter

Trykimprægnerede rafter ( L 220 cm / Ø 5 cm )
trykimpraegnerede_rafter
Sales price without tax: 14.40  DKK
Tax amount: 3.60  DKK
Sales price: 18.00  DKK
Description

Cylinderdrejede rafter af trykimprægneret fyrretræ har stor holdbarhed. Trykimprægneret træ har været igennem en imprægneringsproces, som gør materialet mere modstandsdygtigt overfor råd, svamp og insektangreb og har igennem mange år vist sin holdbarhed i det danske klima.

Vedligeholdelse :

Vælger man et hegn af trykimprægnerede rafter får man et solidt og vedligeholdelsesfrit hegn med stor holdbarhed. Hegnet kan naturligvis også males eller behandles med træbeskyttelse, så det harmonerer med husets øvrige træværk.

Miljøvenlighed :

Alle vores trykimprægnerede fyrrerafter er mærket efter NTR’s standard (Nordisk Træbeskyttelses Råd), som garanterer, at træet er imprægneret korrekt med størst mulig hensyntagen til holdbarhed og miljø. Trykimprægneringen er udført i henhold til NTR klasse AB, som gælder for imprægneret træ til beklædninger og hegn uden jordkontakt.

dkhegn-montering

Udvalgte produkter

DK Hegn

Dkhegn er en virksomhed med mange års erfaring inden for hegnsbranchen og vi har stor ekspertise med fremstilling og opsætning af raftehegn og pileflethegn ...- læs mere -

Åbningstider

Mandag - Fredag: 07.00 - 16.00

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Information

Udstilling

Vores udstilling har åbent alle ugens dage
og kan findes foran bygningen til venstre på
Salbjergvej 39, 4622 Havdrup 

Her finder du os

dkhegn map

 

dkhegn map

 

You are here:
Forside Produkter Rafter til raftehegn Trykimprægnerede rafter Trykimprægnerede rafter