DKHEGN.DK BRUGER COOKIES FOR AT FORBEDRE DIN OPLEVELSE PÅ VORES HJEMMESIDE. DU ACCEPTERER BRUGEN AF COOKIES VED AT SURFE VIDERE PÅ HJEMMESIDEN         [ MERE INFORMATION ]

Cart empty

Robinie afbarket ( L300 cm - Ø14/16 )

Robinie afbarket ( L 300cm - Ø 14/16 cm )
robinie_afbarket
Sales price without tax: 431.00  DKK
Tax amount: 107.75  DKK
Sales price: 538.75  DKK
Description

Robinie træ vokser under kontrollerede forhold, da det bliver dyrket på plantager. Der findes stor plantager i Europa som er FSC-certificeret og derved har ordnet forhold. Robinie træet ses derved som et alternativ til de tropiske træsorter, der kan kommer fra ukontrollabel skovdrift. Robinies holdbarhed – både ved jordkontakt og ved anden brug – kan udkonkurrere både tropiske træsorter og trykimprægneret træ. Det kan bliver normalt op mod 30 meter højt og ved den højde, begynder det at vokser bredden.

dkhegn-montering

stolper

stolperEt hegn skal stå i mange år, og stolperne, som er de bærende dele, skal kunne holde hele hegnets levetid. Vi leverer hegnsstolper i egetræ og trykimprægneret fyr med meget lang levetid.

Skal stolperne sættes i jord, er det en god ide at blande jorden omkring stolperne op med stabilgrus og stampe det godt ned omkring stolpen. Hvis det stampes hårdt, vil stolpen ikke rokke de første mange år.

Skal stolperne stå ekstra fast, kan man bruge tørbeton. Det er vigtigt at stolperne anbringes i hullet før betonen hældes i, da der ikke må komme beton under stolperne, som kan hindre vandet i at løbe bort og dermed forringe holdbarheden af træet. Når stolperne er placeret hældes betonen ned omkring dem og stampes det godt til.
De sidste 20 cm af hullet fyldes op med jord.

Det er altid en god ide at sætte stolperne i beton, da det giver den bedste holdbarhed, og mange forsikringsselskaber dækker da også kun stormskader på hegn, hvor stolperne er sat i beton.

Udvalgte produkter

rafter_laerk
Lærkerafter
48.00  DKK
rafter_laerk
Lærkerafter
28.00  DKK

DK Hegn

Dkhegn er en virksomhed med mange års erfaring inden for hegnsbranchen og vi har stor ekspertise med fremstilling og opsætning af raftehegn og pileflethegn ...- læs mere -

Åbningstider

Mandag - Fredag: 07.00 - 16.00

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Information

Udstilling

Vores udstilling har åbent alle ugens dage
og kan findes foran bygningen til venstre på
Salbjergvej 39, 4622 Havdrup 

Her finder du os

dkhegn map

 

dkhegn map

 

You are here:
Forside Produkter Stolper Robinie afbarket ( L300 cm - Ø14/16 )