DKHEGN.DK BRUGER COOKIES FOR AT FORBEDRE DIN OPLEVELSE PÅ VORES HJEMMESIDE. DU ACCEPTERER BRUGEN AF COOKIES VED AT SURFE VIDERE PÅ HJEMMESIDEN         [ MERE INFORMATION ]

Indkøbskurv:

Hegnslåge i raftehegn

Hegnslåge i raftehegn ( efter individuelle mål )
hegnsloge_rafter
Beskrivelse

Hegnslåger til raftehegn fremstilles helt individuelt efter mål. Alle vore hegnslåger kan leveres med beslag og lukketøj. Priserne afhænger af hvilken type træ der skal bruges og størrelsen på lågen. Kontakt os for pris på hegnslåger.

 

 

dkhegn-montering

hegnslåger

hegnslagerDkhegn kan levere alle typer hegnslåger, ligesom vi kan specialproducere hegnslåger til alle typer hegn.

Låger i pileflet leveres både som standard og efter mål, så de passer nøjagtigt ind i resten af hegnet. Låger til raftehegn fremstilles helt individuelt efter mål.

Alle vores hegnslåger kan leveres med beslag og lukketøj.

Udvalgte produkter

DK Hegn

Dkhegn er en virksomhed med mange års erfaring inden for hegnsbranchen og vi har stor ekspertise med fremstilling og opsætning af raftehegn og pileflethegn ...- læs mere -

Åbningstider

Mandag - Fredag: 07.00 - 16.00

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Du er her:
Forside Produkter Hegnslåger Hegnslåge i raftehegn