DKHEGN.DK BRUGER COOKIES FOR AT FORBEDRE DIN OPLEVELSE PÅ VORES HJEMMESIDE. DU ACCEPTERER BRUGEN AF COOKIES VED AT SURFE VIDERE PÅ HJEMMESIDEN         [ MERE INFORMATION ]

Indkøbskurv:

Rafter til raftehegn

Resultater 1 - 2 ud af 10
Side 1 ud af 5

Brunimprægnerede rafter

brun_impr_rafter_brunbejset

Brunimprægnerede rafter ( L 220cm / Ø 6 cm )

Pris uden moms: 24.00  DKK
Momsbeløb: 6.00  DKK
Pris: 30.00  DKK

Produktdetaljer

Rafter m/bark (Ø 4-7)

rafter_med_bark

Rafter m/bark ( Gran, 220 cm / Ø 4-7 cm / kl. A )
Bemærk: Leveringstid 5-6 uger

Pris uden moms: 23.96  DKK
Momsbeløb: 5.99  DKK
Pris: 29.95  DKK

Produktdetaljer

Side 1 ud af 5

dkhegn-montering

Raftehegn

raftehegnRaftehegnet er en klassiker inden for hegn. Det er et naturligt, solidt og smukt hegn.
En rafte i traditionel forstand er en granrafte med bark. Hvis du vælger et hegn af rafter med bark, får du et hegn med et rustikt og smukt udseende, der vil ældes naturligt og med patina. Det er det tætteste man kommer på et ægte naturhegn.

Afbarkede rafter kaldes cylindertræ. Cylindertræ fremstilles af afbarket lærk eller af afbarket, trykimprægneret fyr. Afbarkede rafter har en glat og ensartet overflade, så rafterne kan lægges tættere sammen end de mere ujævne rafter med bark. Derved fås et hegn med et pænt og ensartet udseende samtidig med, at naturpræget bevares.

Udvalgte produkter

DK Hegn

Dkhegn er en virksomhed med mange års erfaring inden for hegnsbranchen og vi har stor ekspertise med fremstilling og opsætning af raftehegn og pileflethegn ...- læs mere -

Åbningstider

Mandag - Fredag: 08.00 - 15.30

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Du er her:
Forside Produkter Rafter til raftehegn