DKHEGN.DK BRUGER COOKIES FOR AT FORBEDRE DIN OPLEVELSE PÅ VORES HJEMMESIDE. DU ACCEPTERER BRUGEN AF COOKIES VED AT SURFE VIDERE PÅ HJEMMESIDEN         [ MERE INFORMATION ]

Indkøbskurv:

Lærkerafter

Lærkerafter ( L 220 cm / Ø 7 cm )
rafter_laerk
Pris uden moms: 38.40  DKK
Momsbeløb: 9.60  DKK
Pris: 48.00  DKK
Beskrivelse

Lærk har et højt indhold af harpiks (op til 16 % mod fyrs 5 %). Det giver en naturlig holdbarhed i kerneveddet samtidig med, at andelen af kerneved i lærk er meget stor. Før i tiden var lærk på grund af træsortens kvaliteter almindelig til trækonstruktioner til såvel både som bygninger. Efter at have været skubbet ud i glemsel af moderne teknikker har lærk i de senere år fået en renæssance som et godt alternativ til både eksotisk og trykimprægneret træ.

Vedligeholdelse :

Lærk kan tåle at stå ubehandlet eventuelt med endetræsforsegling af rafterne. Som alt andet træ vejrgrånes lærk dog i løbet af en årrække. Lærkens naturlige farve, som er smukt gylden, kan holdes i nogle år, hvis træet vedligeholdes med træolie beregnet til udendørs brug, dvs den skal indeholde fungicider. Rafterne kan også males eller behandles med træbeskyttelse, så hegnet harmonerer med husets øvrige træværk.

Miljøvenlighed :

Lærk er naturtræ, og et hegn af lærkerafter er derfor et meget miljøvenligt hegn.

dkhegn-montering

Raftehegn

raftehegnRaftehegnet er en klassiker inden for hegn. Det er et naturligt, solidt og smukt hegn.
En rafte i traditionel forstand er en granrafte med bark. Hvis du vælger et hegn af rafter med bark, får du et hegn med et rustikt og smukt udseende, der vil ældes naturligt og med patina. Det er det tætteste man kommer på et ægte naturhegn.

Afbarkede rafter kaldes cylindertræ. Cylindertræ fremstilles af afbarket lærk eller af afbarket, trykimprægneret fyr. Afbarkede rafter har en glat og ensartet overflade, så rafterne kan lægges tættere sammen end de mere ujævne rafter med bark. Derved fås et hegn med et pænt og ensartet udseende samtidig med, at naturpræget bevares.

Udvalgte produkter

DK Hegn

Dkhegn er en virksomhed med mange års erfaring inden for hegnsbranchen og vi har stor ekspertise med fremstilling og opsætning af raftehegn og pileflethegn ...- læs mere -

Åbningstider

Mandag - Fredag: 08.00 - 15.30

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Du er her:
Forside Produkter Rafter til raftehegn Lærkerafter