DKHEGN.DK BRUGER COOKIES FOR AT FORBEDRE DIN OPLEVELSE PÅ VORES HJEMMESIDE. DU ACCEPTERER BRUGEN AF COOKIES VED AT SURFE VIDERE PÅ HJEMMESIDEN         [ MERE INFORMATION ]

Indkøbskurv:

Pileflethegn


Pileflethegn er et let og rustikt hegn, som passer ind i naturen, og som er velegnet til alle former for læhegn, til afskærmning mod indkig i haven og til opdeling af havens rum. Det er også velegnet til hegn i skel mellem naboer, da det er ens på begge sider.

De pilegrene, vi anvender til pileflethegn, har en diameter på 1,5 - 3 cm afhængigt af hegnsmodellen. De kraftigste pilegrene på 2,5 - 3 cm samt pilestokke, som anvendes til stager og løsholter, er af god kraftig kvalitet.

Vi anvender udelukkende 2-3 årige pilegrene, som har den bedste holdbarhed, da de indeholder omkring 70 % pilemasse og kun 30 % vand, til forskel fra 1-årige vidjer - som er anvendt i mange hegn fra byggemarkeder - som kun indeholder omkring 30 % pilemasse og 70 % vand og derfor er meget skrøbelige.

Vedligeholdelse :

Pileflethegn kræver ingen vedligeholdelse. Når pilen er fældet, udskiller barken et stof, som imprægnerer pilestokkene og øger deres holdbarhed. Man kan dog også behandle pilen med svampedræbende træbeskyttelse, som vil forlænge dens levetid og samtidig give den glød.

Miljøvenlighed :

Pil er et rent naturprodukt, og et pilehegn er derfor et optimalt miljøvenligt hegn.

Se de gode priser på pileflethegn.

Model " Roskilde "

pileflethegn roskilde
Model Roskilde er et lodretflettet pilehegn af færdigflettede moduler monteret på en robust ramme.

Pileflettet er udført med 2-3 årige pilegrene med en diameter på omkring 1,5 cm. Model Roskilde fås i otte forskellige modulstørrelser, som alle er egnede til selvbyg.

 

 
Se de gode priser på model " Roskilde ".

 

 

Udvalgte produkter

DK Hegn

Dkhegn er en virksomhed med mange års erfaring inden for hegnsbranchen og vi har stor ekspertise med fremstilling og opsætning af raftehegn og pileflethegn ...- læs mere -

Åbningstider

Mandag - Fredag: 07.00 - 15.30

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Du er her:
Forside Hegnstyper Pileflethegn