INDKØBSKURV

KOMPOSIT HEGN

Hegnet er det første man ser og derfor skal det helt sikkert passe til dit hus og have. Planlægger du at bygge et vedligeholdelsesfrit hegn, som skal stå i sol og regn, blæst og sne de næste 20-25 år, så kan et komposit hegn værre den rigtige løsning for dig. Der er meget at tage stilling til, når man planlægger at bygge et nyt hegn – skal det værre solidt, smukt og vedligeholdelsesfrit, der lever op til de strengeste krav til kvalitet og holdbarhed ? Komposit hegn opfylder bestemt alle krav - et stilrent og miljøvenligt hegn, som giver en robust og vedligeholdelsesfri overflade, som holder sig pæn år efter år. Ved at vælge et komposit hegn, får du også et havehegn med et luksus udseende.

komposit hegn 006Komposit hegn opnår større og større efterspørgsel i takt med kundernes ønske om et langtidsholdbare produkt, som en mere bæredygtig løsning. Når du vælger et komposit hegn, får du en række fordele, som du ellers ikke får med et traditionelt træhegn. Med en travl hverdag kan det være svært at finde tid til at male og behandle et træhegn, hvilket kræver meget tid og energi. Hvis du vælger et komposithegn, får du mere tid til din familie og hobbyer, samt mere tid til at nyde haven og de andre projekter, i forbindelse med dit hus.

komposit hegn 007De sidste mange år er komposit hegn blevet det foretrukne valg for mange kunder frem for traditionelle træhegn, og det er der flere gode grunde til. Fra en lang levetid, til modstand og lidt til ingen vedligeholdelse, kan komposit hegn være et glimrende valg for mange. Men er det det rigtige valg til din have? Vi kommer til at dække alt, hvad du behøver at vide om komposit hegn for at sikre, at du træffer den rigtige beslutning til dit hegn byggeprojekt.

De fleste traditionelle hegnspaneler er lavet af en række forskellige træsorter, som f.eks. eg eller robinie. Komposit hegn er lavet af en blanding af plastik og ægte træ, som typisk genbruges. Træet skaber et naturligt og autentisk udseende, mens plastikken bevarer en utrolig holdbarhed for en længerevarende og mere slidstærk løsning. Komposit hegn består af 60% træ, 30% plastik og 10% bindemiddel og denne kombination sikrer, at hegnet er mere robust end de andre træsorter til det danske klima. Komposit hegn kan hverken rådne eller få svampe.

Ikke alene er træsammensætningen til komposit hegn ofte lavet af genbrugsmaterialer, men hegnets levetid overstiger langt enhver træversion. Det betyder, at der vil være behov for færre udskiftning af hegnspaneler, hvilket betyder, at færre træer skal fældes til hegn projekter. Så, hvis du er en miljøbevidst person og gerne vil hjælpe med miljøet, mener vi, at komposit hegn er en god løsning for dig.

komposit hegn 055

 Fordelene ved komposithegn

Hvis man ser bort fra det miljøvenlige ved komposit hegn, hvad kunne ellers hjælpe med at træffe din beslutning ?
Lad os tage et kig på de yderligere fordele ved komposit hegn :

•  Vedligeholdelsesfrit – komposit hegn holder ikke kun længere og ser godt ud, der kræves heller ikke meget vedligeholdelse.
    Uden revner eller splintring vil du ikke finde dig selv i at fylde huller i dit hegn.
    Desuden, undgår man at skulle male, slibe eller dække hegnsplanker med ekstra oliebehandling.

•  Længere holdbarhed - syntetiske træpaneler med forstærkede plastmaterialer vil holde betydeligt længere end standard træhegnsplader.
    Da det også er vejrbestandigt, er komposithegn ekstremt langtidsholdbare og svigter dig ikke.

•  Modstandsdygtighed over for insekter og skimmelsvamp - komposit hegn er yderst modstandsdygtigt overfor insekter, som f.eks. termitter.
    På grund af dens plastikkomponent er komposit hegn ekstremt råd- og skimmelbestandige.

•  Levetid - forventet levetid er på ca. 20-25 år, uden vedligeholdelse.

•  Splintsikker - komposit hegnspaneler nemme at arbejde med, uden at bekymre dig om at få splinter.

•  Naturligt og autentisk udseende – hvis du ønsker at skabe et naturligt, træ-lignende hegn, giver komposit hegn dig mulighed for netop det.
    Med naturlige og autentisk udseende i en række farver giver komposit hegn dig mulighed for at skabe dit ønskede udseende.

•  Nem montering – elementerne er lette at tilpasse individuelt i både højde og bredde, hvilket resulterer i en hurtig og effektiv hegnsinstallation.

 komposit hegn 010

Med så mange fordele ved komposit hegn må der også være en ulempe, ikke? Komposit hegn kan være lidt dyrere end andre traditionelle træhegn. Du skal dog huske på, at dit hegns levetid vil spille en rolle for den langsigtede omkostningseffektivitet. Tænk over det, det er værd at bruge lidt mere på de oprindelige omkostninger ved komposit hegn, hvis det holder længere end traditionelt træhegn. Du vil måske udskifte et traditionelt hegn for anden eller endda tredje gang, før et nyt komposit hegn er nødvendig.

komposit hegn 007

Vi håber, at vi har dækket alle spørgsmål vedrørende komposit hegn, og du burde nu have en god idé om, hvorvidt komposit hegn er det rigtige valg til dit hegn projekt. Har du spørgsmål til komposit hegn, montering, priser eller de øvrige produkter på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail. Vores dygtige personale står altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning.


spar tid og penge