DKHEGN.DK BRUGER COOKIES FOR AT FORBEDRE DIN OPLEVELSE PÅ VORES HJEMMESIDE. DU ACCEPTERER BRUGEN AF COOKIES VED AT SURFE VIDERE PÅ HJEMMESIDEN         [ MERE INFORMATION ]

Indkøbskurv:

Om dkhegn


Dkhegn er en virksomhed med mange års erfaring inden for hegnsbranchen, og vi har stor ekspertise med fremstilling og opsætning af raftehegn og pileflethegn.


Dkhegn er ejet af en gros-virksomheden AB Miljø A/S, som har en af de største hegnspladser på Sjælland. Hos os finder du alt inden for indhegning, og vi sælger hegn til private i hele Danmark. Du kan hente inspiration til dit nye hegn her på siden eller ved at besøge os i Roskilde. Hegnsmaterialerne kan du bestille direkte via vores webshop eller du kan ringe til os på telefon 24 41 62 71, hvis du ønsker personlig betjening.


Egen import af kvalitetstræ

Vi importerer selv det træ, som vi anvender til salg og fremstilling af vores hegn. Vi henter træet fra skovrige områder i Sverige, Hviderusland, Rusland, Litauen og Polen, som alle er lande med lange kolde vintre. De kolde vintre giver træet en langsom vækst og dermed langt den bedste kvalitet og holdbarhed.

dkhegn 3   dkhegn 4

 

Hurtig levering

Da vi har eget, stort lager, kan vi sikre hurtig levering af de typer af træ, som anvendes til fremstilling af vores hegn. Leveringstiden er på højst en uge, og i de fleste tilfælde kan vi levere fra dag til dag. Det er vigtigt for os at yde den bedst tænkelige service, hvorfor vi altid sørger for at overholde aftalte betingelser og leveringstider samt have konkurrencedygtige priser.

Vi har egne vogne til rådighed, hvilket betyder, at vi kan levere hurtigt og til tiden. Du kan også selv hente varerne på vores store lager.

 

 

Udvalgte produkter

rafter_laerk
Lærkerafter
48.00  DKK
trykimpraegnerede_rafter
Imprægn. granrafter
27.00  DKK
rafter_laerk
Lærkerafter
28.00  DKK

DK Hegn

Dkhegn er en virksomhed med mange års erfaring inden for hegnsbranchen og vi har stor ekspertise med fremstilling og opsætning af raftehegn og pileflethegn ...- læs mere -

Åbningstider

Mandag - Fredag: 07.00 - 16.00

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Du er her:
Forside Om os