INDKØBSKURV

MØD VORES PRISVINDENDE TEAM

Armen Avakian

aa@dkhegn.dk

Armen Avakian

CEO & Founder
Christian Svendsen

cs@dkhegn.dk

Christian Svendsen

Salgsdirectør
Valdas Rudauskas

info@dkhegn.dk

Valdas Rudauskas

Produktionschef
Stanislovas Pakamanis

info@dkhegn.dk

Stanislovas Pakamanis

Projektleder


Vi er et team med forskellige nationaliteter, med hver vores spidskompetencer og personligheder. Til daglig er vi dygtige til at drage nytte af hinandens evner, så vi sammen udgør et helt unikt team, som kan løse særlige problemstillinger der ikke kan løses på egen hånd. Fælles for os alle er målet om at gøre DKHegn til den bedste og mest efterspurgte hegnproducent i landet !

Medarbejderne hos DKHegn har mange års erfaring med at designe og installere hegn, med evigt fokus rettet mod at tjene vores kunder bedst muligt, både med vejledning, løsninger og konkurrencedygtige priser på markedet. Vores virksomhed er båret af stærke værdier om kvalitet i alt, hvad vi foretager os. Dette gælder i høj grad også vores valg af samarbejdspartnere i ind og udlandet, som vi stiller store krav til med hensyn til kvalitet og service. Ønsker man at lære mere omkring vores kunders erfaring med os, kan man besøge vores profil på trustpilot.dk og 3byggetilbud.dk, hvor vi bl.a. har vundet tre titler: Ambassadør, Specialist og månedens håndværker. Vi er en meget åben, ærlig og transparent virksomhed, og du kan få svar på stort set alt.

OM DKHEGN

dkhegn DKhegn A/S er en førende danskbaseret producent af hegn. Virksomheden opererer både i Danmark og i den østlige Baltiske region. Vores firma har mere end 20 års erfaring med at designe, fremstille og installere hegn og porte af høj kvalitet i hele regionen. I årenes løb har vores ekspertise og produktionskompetencer udviklet sig og gjort alle vores træhegn og porte ekstremt konkurrencedygtige, samtidig med at vi bibeholder den højeste kvalitet.

dkhegn office Dkhegn er ejet af en gros-virksomheden AB Miljø A/S, som har en af de største hegnspladser på Sjælland. Hos os finder du alt inden for indhegning, og vi sælger hegn til private i hele Danmark. Vi leverer både standard og individuelt tilpassede løsninger. Vi er kendte i hele landet for vores fremragende kvalitets håndværk, velbyggede og bæredygtige hegn. Med vores egen produktion er vi eksperter i træværk og specialdesign, der passer til et hvert behov. Vores omfattende viden og fair prissætning gør os til en favorit hos både handels -og detailkunder i regionen.

dkhegn 1 Vores brede sortiment af træhegn og skure af høj kvalitet kan let omdanne din have til den perfekte udendørs udflugt. Hos DKhegn tager vi os af dine behov fra start til slut - fra opmåling af din have til grundarbejde, levering og montering af dit hegn. Med vores mange personlige henvisninger fra glade kunder kan du være sikker på, at dit nye hegn lever op til en meget høj standard. Da vi selv fremstiller vores produkter, er vi i stand til at tilpasse og give vores kunder unikke løsninger og reagere hurtigt på ændringer i efterspørgsel eller smag.

dkhegn 2

Vi importerer selv det træ, som vi anvender til salg og fremstilling af vores hegn. Vi henter træet fra skovrige områder i Sverige, Litauen, Polen og Rumænien, som alle er lande med lange kolde vintre. De kolde vintre giver træet en langsom vækst og dermed langt den bedste kvalitet og holdbarhed. Da vi har eget, stort lager, kan vi sikre hurtig levering af de typer af træ, som anvendes til fremstilling af vores hegn. Leveringstiden er på højst en uge, og i de fleste tilfælde kan vi levere fra dag til dag. Det er vigtigt for os at yde den bedst tænkelige service, hvorfor vi altid sørger for at overholde aftalte betingelser og leveringstider samt have konkurrencedygtige priser.

Vi kan hjælpe dig med ekspertrådgivning om hvilken type materiale du skal bruge, eller hvordan du får mest ud af dit budget. Vores kyndige team er altid glade for at besvare spørgsmål og sikre, at du har nøjagtigt det, som du skal bruge for at få arbejdet gjort. Du kan hente inspiration til dit nye hegn her på siden eller ved at besøge os i Havdrup. Hegnsmaterialerne kan du bestille direkte via vores webshop eller du kan ringe til os på telefon 24 41 62 71, hvis du ønsker personlig betjening. Vi har egne vogne til rådighed, hvilket betyder, at vi kan levere hurtigt og til tiden. Du kan også selv hente varerne på vores store lager. Vi glæder os til at møde dig !